Zes tulpen

Voor elk jaar één tulp.

Dat is een traditie die we hebben opgebouwd. Dit jaar dus zes tulpen voor kleinzoon Arne. Gekleurde bloemen vinden we niks. Maar ja, voor kleinzoon maken we een uitzondering. Witte tulpen laten we een nacht in een bodempje blauwe ecoline inkt staan. Het resultaat mag er wezen.

Lezen en schrijven

En nu op naar groep 3, leren lezen en schrijven. Arne kan alle letters benoemen. Ook beheerst hij enigszins de vaardigheid om klankzuivere woorden spellend te lezen. En wat wil hij graag zelf lezen. Een eigen verhalen schrijven. Bij een tekening hoort een verhaal, en daar probeert hij wat bij te schrijven.

Zes jaar worden

Net als elke verjaardag is jarig zijn, onlosmakelijk verbonden met cadeautjes krijgen. Evenals verschillende feestjes. Verjaardag thuis, verjaardag op school en verjaardag met kinderen van school.

En papa op school als er gezongen wordt, is ook feest.