Dat doet ze toch maar

Het is haar gelukt. Dochter Anna Sophia heeft een halve marathon uitgelopen. Er zijn zo veel dingen om trots te zijn op onze dochter. En niet alle trots kan ik delen. Deze prestatie dus wel.

21.1 km.
Dat doet ze toch maar.

Voorafgaand aan zo’n hardloopevenement komen er familie-apps langs. Schema’s als training, waarop gelet moet worden, hoe een training verloopt. Braaf lees ik al die appjes waar ik niets aan toe te voegen heb. Leuk, goed gedaan, top, van dat soort kreten. Inhoudelijk kan ik niets toevoegen.

Buitengesloten?

Tja, een beetje gevoel van buitengesloten overkomt me gewoon. Dat hoort er gewoon bij. Anna Sophia deelt het hardloopgebeuren met vader, broer en schoonzus. En dat vind ik heel bijzonder. Bovendien is het wel leuk om te volgen hoe ze voorbereidingen treffen. Héél serieus!

Zandvoortcircuitrun

Zondag staan er 12.000 lopers aan de start staat er op de site
https://www.zandvoortcircuitrun.nl/
Anna Sophia is er een van. Ik denk een makkie: 12 km.